Copyright 2018 - Ideaviihde Oy

 

 

 

Ravintola Petteri 

Dj-palvelut, karaokepalvelut ja äänentoistopalvelut.

 Ravintola Petteri on perinteikäs 170 paikkainen ravintola Lohjan Virkkalassa. Ideaviihde Oy on toimittanut musiikki ja ohjelmapalveluita viikoittain Petteriin vuodesta 2010.

Ravintola Petteri vaihtoi omistajaa tammikuussa 2010. Uusi omistaja Tiina Saimanen joka aikaisemmin toimi ostamansa ravintolan ravintolapäälikkönä päätti ensi töikseen uusia ravintolan dj:t, jolloin Ideaviihde Oy astui kuvioon mukaan. Ongelmana Tiinalla oli että ravintolan asiakaskunta koostuu erityylisistä ihmisistä ja dj:n tarvitsisi pystyä viihdyttämään paikallaolevia asiakkaita aina tilanteen mukaan monipuolisella musiikilla. ”Ravintolassa käy paljon ns. kanta-asiakkaita on myös tärkeää että dj on sosiaalinen ja tulee toimeen eri tyylisten ihmisten kanssa”

Petterissä käy myös kuukausittain live-esiintyjiä, joita suunnittelemme yhdessä ravintoloitsijan kanssa.

Karaoke tuli myös Petterin ohjelmistoon 2011. Karaokea petterissä lauletaan joka Perjantai ”-oli tähänkin siirtyminen helppoa kun jo tutulta palveluntarjoajalta sai täydellisen karaokepalvelun, saamme kaikki tarvitsemamme musiikkipalvelut ravintolaamme yhdeltä toimittajalta" ,Tiina Saimasen sanoja lainataksemme.

 

 

 

 

 

f g

Ideaviihde Oy

Mäntynummentie 1
08500 LOHJA

Ota yhteyttä!

Soita 040-715 8855
tai lähetä sähköpostia myynti@ideaviihde.fi